Eerste Nederlandse b-to-b VISMA-congres een feit

14480
04 feb 2009

Op donderdag 26 maart aanstaande organiseert Ahoy Congres Management (ACM) het eerste business-to-business congres tijdens de VISMA in Ahoy Rotterdam.

Vanaf 10.00 ’s-morgens, als de beurs wordt geopend, kunnen beslissers in de professionele hengelsportbranche, verantwoordelijke ambtenaren van gemeenten, provincies, ministeries en waterschappen én verantwoordelijke medewerkers van branche- en milieu-organisaties, deelnemen aan het congres.

Tijdens de lunch en na afloop is er gelegenheid de grootste hengelsportbeurs van Europa gratis te bezoeken. Het congres kenmerkt zich door een ijzersterke inhoud volop entertainment, ‘best practices’, netwerk- en discussiekansen. Sportvisserij Nederland, partner van het congres, presenteert onder andere actuele cijfers & feiten over de sportvisserij, geeft uitleg over alternatieven voor lood, gaat in op het effect van visbeschermende maatregelen en neemt deel aan diverse paneldiscussies.

Op het congres worden internationale business-cases verzorgd door Jim Murphy (President Hardy North America U.S.A.) en Simon Pomeroy (CEO Pallatrax U.K.). Daarnaast vormen loodvrij vissen, de kredietcrisis en visrijk water de belangrijkste thema’s. Sportvisserij Nederland ziet het congres als een uitgelezen kans om tegen gunstige condities, zoals een redelijke prijs en gratis beursbezoek, in contact te blijven met de markt, nieuwe ideeën op te doen en ontspannen te netwerken. Kijk hier voor het volledige programma en deelnamemogelijkheden. Of neem contact op met ACM via telefoonnummer 010-293 3144 of congress@ahoy.nl.

-> Meer informatie (PDF)
-> direct inschrijven (PDF inschrijfformulier)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.