Eerste inschrijvingen WK Zoet zijn binnen

5750
22 apr 2009

De drie eerste deelnemers, naast gastland Nederland, aan het WK zoetwatervissen zijn inmiddels bekend. Nieuw-Zeeland, Australië en Zweden zijn de eerste landen die zich officieel hebben aangemeld voor het WK dat op 5 en 6 september in Almere plaatsvindt.

Nieuw-Zeeland, dat vrijwel aan de andere kant van de wereld ligt, was het eerste land dat zich meldde als deelnemer. Daarna volgde al snel buurland Australië, zodat met recht van een deelnemersveld met een mondiaal karakter kan worden gesproken. Tenslotte is Zweden het derde land dat zich inmiddels voor het WK heeft ingeschreven.

Daarbij is van meerdere landen bekend dat zij op dit moment druk bezig zijn met het regelen van trainingsstages en accommodatie in de buurt van Almere. Deze hebben zich nog niet officieel aangemeld als deelnemer, maar zullen dit ongetwijfeld op korte termijn gaan doen. De verwachting is dan ook dat het deelnemersveld in de komende weken flink zal groeien en uiteindelijk zo’n veertig landen aan het WK zoetwatervissen 2009 zullen deelnemen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide