Viswedstrijd voor de jeugd op de Nationale Hengeldag groot succes!

4624
02 jun 2009

Bron: visseningroenlo.nl. De Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV) timmert wat betreft de jeugd dit jaar behoorlijk aan de weg. Zaterdag 30 mei was het de Nationale Hengeldag en de jeugd kon een wedstrijdje vissen in de Kloostertuin.

Het bijzondere aan deze wedstrijd was dat ze geen visspullen mee hoefden te nemen. Hier werd namelijk voor gezorgd. Alle kinderen ontvingen voorafgaand aan de wedstrijd een hengel met vistuigje. Ook voor het voer en het aas was gezorgd. Na afloop mocht iedereen de hengel en het vistuigje mee nemen.

Groot succes

Nou deze mooie aanbieding voor de Nationale Hengeldag lieten de jeugdige vissers niet onbeantwoord en in de Kloostertuin zaten dan ook maar liefst 33 kinderen. Samen met de ouders en andere belangstellenden was het ontzettend gezellig. Wie beweerde dat de jeugd niet meer achter de computer vandaan te krijgen is kreeg ongelijk. Zoals een jeugdige visser vertelde “Vissen is gewoon cool” en zo is het natuurlijk maar net.

Het bestuur en de wedstrijdcommissie had er werkelijk alles aan gedaan om er een onvergetelijke Nationale Hengeldag van te maken. Zo waren er veel vrijwilligers van de GHV in touw om de kinderen te ondersteunen met raad en daad. Het haakje eraf; geen probleem de diverse vrijwilligers zorgen zo weer voor een nieuwe. En zo ging het de hele middag door. Ook werden er ook nog vele visjes gevangen en dat leverde soms spannende taferelen op.

Onder de wedstrijd kregen de kinderen nog een blikje fris en een zakje chips en dat liet iedereen zich goed smaken. Na afloop konden de hengels en het vistuig mee naar huis worden genomen.

Al met al kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde Nationale Hengeldag die nogmaals heeft bevestigd dat de jeugd het vissen ontzettend cool is zoals een jeugdige visser het zo mooi verwoordde.

Bron: visseningroenlo.nl

-> Meer over jeugdwerk bij hengeldportverenigingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide