VIDEO: Hét Visblad online

5088
30 jul 2009

Bij veel artikelen vind je deze maand filmpjes waarmee je nóg beter leert vissen. Marco Kraal je op sleeptouw voor een nieuwe editie van Vissen Doe Je Zo! en Ed Stoop gaat je haarfijn uitleggen hoe je nou eigenlijk een goed lokvoertje maakt. Maar er is meer, veel meer!

De hoofdrol is deze editie van Hét Visblad weggelegd voor de meerval. Deze prachtige roofvis komt steeds talrijker voor in de Nederlandse wateren en Sportvisserij Nederland zou deze vis maar wat graag uit de Flora- en Faunawet zien. Wie nog niet helemaal overtuigd is of we met interessante vis te maken hebben moet maar even het filmpje hieronder bekijken.

Verder is er natuurlijk al flink aandacht voor het aanstaande WK in Almere. We praten je bij over het wedstrijdparcours, de Nationale Selectie en de Stekkie WK-dagen. Meer info: www.wksportvissen2009.nl

Hier een opsomming van de meest in het oog springende artikelen: barbeel aan de vaste stok, snoeken vangen met probaits, zeebaarzen met shads en wedstrijdverslagen van het EK Zoet in Slovenië en de Meerlandenwedstrijd in Duitsland.

Hieronder de overige filmpjes van Hét Visblad TV 

 

 

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide