Win GRATIS kaarten voor de Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht 2009

7124
26 okt 2009

Let op: laatste week! Via DRT Events, organisator van de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2009, zijn 10 x 2 kaarten beschikbaar gesteld om te verloten onder bezoekers van deze website.

Prima plan natuurlijk. Dus wil jij TWEE GRATIS KAARTEN voor dit superevenement verdienen, dat van 6 - 8 november plaatsvindt in de Utrechtse Veemarkthallen, klik dan hier, selecteer de optie 'Gratis kaarten', vul het formulier in en klik op verzenden. Supersimpel. Onder de inzendingen worden 10 x 2 gratis toegangskaarten verloot *.

Kijk voor meer informatie over dit topevenement op: http://www.hengelsportbeurzen.nl/

Voorwaarden deelname:

* Deelnemen kan één keer per persoon en t/m zaterdag 31 oktober. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt. De namen van de prijswinnaars worden op deze website bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De kaarten worden per post verzonden aan de winnaars.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.