Waar vind ik een hengelsportzaak?

36808
20 okt 2009

Nog even snel de laatste inkopen doen en dan vlug naar de waterkant. Bij jou in de buurt weet je uiteraard al lang waar je hengelsportmateriaal kunt kopen. Maar wist je dat je via Visplanner in één oogopslag kunt zien waar je in heel Nederland hengelportspullen kunt kopen?

Wel zo handig als je bijvoorbeeld een weekend gaat vissen met vrienden. Of gewoon een dag op pad bent en erachter komt dat je toch nog wat vergeten bent. Of als je gewoon 's wilt kijken wat een andere hengelsportzaak in de buurt te bieden heeft.

Op Visplanner vind je trouwens niet alleen een overizcht van verkooppunten van hengelsportmateriaal. Met twee muisklikken plan je ook nog 's op basis van je eigen postcode de snelste route ernaar toe. Hoe simpel kan het zijn.


In één oogopslag alle hengelsportzaken in Nederland.


Zoom in op de gewenste plek. Wissel eventueel tussen kaart en luchtfoto om de omgeving te verkennen.


Vraag via je postcode de snelste route op. Hoe simpel kan het zijn.


De laatste inkopen en dan vlug naar de waterkant

Verschillende kleuren

Verschillende kleuren icoontjes zijn verschillende soorten winkels. Groen staat voor hengelsportspeciaalzaak. Donkerblauw is een zeeaas-adres. Lichtblauw icoontje staat voor dierenspeciaalzaak. Overigens beschikken veel dierenspeciaalzaken over een uitgebreid assortiment met hengelsport.

Vind meer met Visplanner:

  • Waar mag ik vissen met de VISpas?
  • Overzicht van de lijsten van viswateren
  • Trailerhellingen
  • Forelvisvijvers
  • Visbootverhuur
  • Zee opstapschip/ charter

-> Naar www.visplanner.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.