Krimpenerwaard - Controle visserijwet

7465
26 okt 2009

Bron: politie.nl. Krimpenerwaard, 26-10-2009 • De politie in de Krimpenerwaard heeft na meldingen van de Algemene Inspectie Dienst (AID) zaterdag 24 oktober gecontroleerd op visserij. Volgens de AID lagen op meerdere locaties fuiken in het water.

Uit de onderzoeken ter plaatse werd duidelijk dat de fuiken kennelijk voor de controle waren weggehaald. Bij de Kwakel, Bergambacht werd wel een touw en spanband aangetroffen, maar geen fuik. Bij het gemaal aan de Ijsselijk West zouden er fuiken aan de polderzijde liggen. Ter plaatse werd er gedregd echter ook nu werd er niets gevonden. Bij de Ringvaart in Stolwijk werden alleen nog de stokken aangetroffen.

Diezelfde dag werden er ook 27 vissers gecontroleerd. Een visser kon wel een vispas tonen, maar niet zijn lijst van bijbehorende wateren. De visser werd gewaarschuwd. De overige vissers had wel alle papieren in orde.

Bron: politie.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.