Zaanse snoekbaars in Vis TV (video)

6840
08 apr 2010

Na een weekje te hebben moeten wijken voor de Auto GP, gaan Ed en Marco er komende zondag 11 april weer keihard tegenaan. In deze vijfde aflevering van Vis TV vissen zij namelijk met Marco’s boot op de Zaan op snoekbaars.

Dit prachtige traagstromende water tegen het decor van de pittoreske Zaanse Schans en de beroemde zaagmolens heeft een goede snoekbaarsstand. Op de digitale visvinder is gelukkig ook de nodige vis te zien. Maar, of de snoekbaarzen willen bijten is een heel ander verhaal. Aan boord bevinden zich in ieder geval genoeg attributen om de glasogen aan de schubben te komen, van verticaalhengels tot dropshotstokken en koffers vol kunstaas.

Kijk daarom om circa 10.00 uur op RTL-7 naar Vis TV en anders elke eerstvolgende zaterdagochtend om circa 7.30 uur naar de herhaling op RTL-4.

Tijden kunnen echter wel eens wat afwijken, dus schrik niet als het programma iets eerder of juist later begint. Zondag 18 april is er wederom geen uitzending vanwege de GP, maar daarna verloopt alles weer volgens schema.

Bekijk hieronder alvast de promo van de komende aflevering en enkele tips van de heren zelf:

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.