Update 2/5: Paul de Leeuw leert vissen

7366
06 mei 2010

Zaterdag leert presentator Paul de Leeuw vissen in zijn televisieshow X De Leeuw. Geertje Veenstra, bestuurslid van Sportvisserij Nederland, komt in de uitzending om Paul de fijne kneepjes van het sportvissen bij te brengen.

Update 2/5 '10: uitzending gemist? Kijk de uitzending waarin Paul met Geertje gaat vissen hier terug. Het visitem begint na 11 minuut 25 en duurt tot 33:00.

Lees ook: Royaltywatcher Marc van der Linden is in ieder geval duidelijk in zijn bewoordingen over de uitzending (Twitter).

Het was Geertjes grote wens om Paul de Leeuw te leren vissen en die wordt in de aflevering van zaterdag gehonoreerd. Dat dit tot hilarische televisie leidt, is aan Paul de Leeuw wel toevertrouwd. We zullen nog niet teveel verklappen, maar de hint 'aquarium' licht al een tipje van de sluier op. Uiteraard wordt er niet gevist zonder de VISpas, dus krijgt De Leeuw van Veenstra in de uitzending een exemplaar cadeau gedaan.

X De Leeuw wordt zaterdag 1 mei om 20.25 uur uitgezonden op Nederland 1.


Geertje met een mooie vangst

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.