NKS-Cup en Honda op Fair for Lure & Fly

5528
04 aug 2010

Het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen) heeft tijdens het beursweekend van de Fair for Lure & Fly op zaterdag 4 september a.s. in Maurik een spannende wedstrijd op de naastgelegen Lek in haar wedstrijdprogramma.

Leuk voor de bezoekers van de Fair is dat het start- en eindpunt van de wedstrijd aan de steigers en de trailerhelling op het Eiland van Maurik is, in het kloppende hart van de Fair for Lure & Fly! De te verwachten 55 boten (met elk twee deelnemers) worden in de loop van de middag aan de steigers terugverwacht.

De moegestreden snoekbaarsvissers kunnen zich dan meteen onderdompelen in het feestgewoel van de Fair, waar veel standhouders op de Fair als sponsor van de NKS de wedstrijd met spanning hebben gevolgd.

Leuk nieuws is verder dat de wedstrijd voortaan telkens in het weekend van de Fair zal plaatshebben. Verder is er een speciale cup in het leven geroepen voor de jaarlijkse winnaars van deze NKS-editie. De naam: ‘Dé Roofvis/Fair for Lure & Fly Cup’! Deze cup zal dit jaar dus voor het eerst wordt uitgereikt.

Naar verwachting zal deze feestelijke presentatie op zaterdag 4 september omstreeks 16.00 uur plaatsvinden.

Honda maakt zich breed op de Fair for Lure & Fly

Honda Nederland zal zich nadrukkelijk presenteren tijdens de komende Fair for Lure & Fly op het Eiland van Maurik. In hun spiksplinternieuwe ‘dome’ die direct parallel geplaatst zal worden aan de botenhelling, zullen de bezoekers kennis kunnen maken met de complete range van Honda buitenboordmotoren.

Het merk heeft een grote historie op vrijwel elk terrein van de mobiliteit en zet met haar auto’s, motoren en buitenboordmotoren de toon. In de afdeling roofvis van de hengelsport is het percentage Honda buitenboordmotoren, met name de BF40, BF50, BF60 en BF75 sterk aanwezig vanwege de zuinigheid, kracht, souplesse en fluisterstille loop.

In samenwerking met de dealers IJsselsport (met zijn Lund boten), Marcraft (met zijn volledige range),Mateijsen (Raider boten) en Vonk Watersport kunnen deze motoren in de praktijk uitgeprobeerd worden in de boot van uw keuze. De ‘Fair’ is ook hiermee ideale gelegenheid voor een goede test of vergelijking, direct in de praktijk! Alle reden dus om in het weekend van 4 en 5 september a.s. naar Maurik te komen!

Meer nieuws over de motoren van Honda op www.honda.nl

Meer nieuws over de Fair elders op deze site www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.