Talentenjacht: Hollands Next Topvisser (win 1000 euro gratis shoppen)

3862
07 sep 2010

We gaan een heftige herfst tegemoet met de eerste talentenjacht in de hengelsport: Hollands Next Topvisser. Verzamel zoveel mogelijk punten door goede verhalen en foto’s op Topvisser.nl te plaatsen en wie weet sta jij in december in de finale. De finalisten worden erelid van Team Topvisser en de winnaar mag voor 1000 euro shoppen bij een bekend hengelsportmerk!

Meedoen is simpel, winnen niet. Iedereen met een profiel op Topvisser.nl kan namelijk zelf leuke, informatieve en spannende verhalen publiceren. Dat betekent dat de concurrentie stevig zal zijn. De Top 10 van de bloggers met de meeste punten is permanent op de homepage te zien, dus je kunt altijd zien wie op dit moment ‘hot’ is.

Onontdekte pareltjes

“Het doel van deze wedstrijd is nieuw talent te scouten. Met zo’n 2 miljoen sportvissers moeten er nog flink wat onontdekte pareltjes met goede verhalen rondlopen. Wij hopen deze met Hollands Next Topvisser te kunnen vinden”, aldus Juul Steyn, hoofdredacteur van Topvisser.nl. “We zijn echt op zoek naar artikelen met een bite!”


Visverhalen met een bite!

Meer informatie vind je op www.topvisser.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide