Ed Stoop maakt 4.000 vrienden!

3392
16 sep 2010

Ed Stoop heeft een mijlpaal bereikt: hij heeft maar liefst 4.000 vrienden gemaakt op Hyves. "Maar we zijn er nog lang niet, op naar de tienduizend" aldus Ed.

Ed is in 2007 gestart met een eigen profiel op Hyves. Niet alleen om te onderzoeken wat Hyves precies is, maar vooral omdat Hyves bij uitstek een platform is waar je snel en eenvoudig sportvisvrienden kunt maken en ze te helpen. Zo vind je er niet alleen het laatste sportvisnieuws, maar ook de persoonlijke blog van Ed, de laatste sportvisvideo's van Sportvisserij Nederland, afleveringen van Vraag het aan Ed, tips, kun je Ed krabbelen en vragen stellen en nog veel meer.

Ed over zijn Hyves:

"Ik ben niet zo'n computerexpert, maar Hyves gaat me inmiddels aardig goed af. Ik vind het superleuk om op deze manier persoonlijk contact te hebben met sportvissers uit heel het land. En af en toe steek ik er zelf ook 's wat van op!

Ik word wel eens gek van alle verzoeken om met iemand te gaan vissen of simpele vragen hoe je veel vis kunt vangen in een voor mij totaal onbekend water. Je begrijpt hopelijk dat ik gewoonweg geen tijd heb om met iedereen een dag te vissen en dat ik geen oneindige kennis heb van alle viswateren in Nederland. Ik ben ook druk met bijvoorbeeld Vis TV waarvan nu de opnames voor het nieuwe seizoen worden gedaan en ik wil zelf af en toe ook wel 's lekker rustig vissen. Ik kan daardoor ook niet op alle berichten reageren, maar ik probeer in ieder geval zoveel mogelijk sportvissers met raad en daad bij te staan op Hyves. En dat lukt aardig, dat blijkt wel uit het aantal vrienden, reacties en het aantal sportvishyves."

Ben jij nog geen vrienden met Ed? Nodig hem hier uit. En een eigen profiel aanmaken op Hyves is heel simpel en kan hier.

Social media van Sportvisserij Nederland:

 Ed Stoop Hyves  - meer dan 4.000 vrienden

Sportvisserij Nederland Youtube kanaal  - ruim 166 sportvisvideo's en al meer dan 1,5 miljoen (!) keer bekeken!

Sportvisserij Nederland Twitter - volg ons op Twitter!

 Sportvisserij Nederland Facebook - het laatste sportvisserijnieuws op Facebook.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide