Jeugd karperwedstrijd tijdens CarpevenTT 2010

3795
27 sep 2010

Tijdens CarpevenTT 2010 wordt een karperwedstrijd georganiseerd. Op het, naast de TT hall Assen gelegen privéwater, zal door een vijftal jeugdige karpertalenten worden gevist voor de duur van 26 uur. De wedstrijd zal beginnen op zaterdag 27 november 12.00 uur en stopt op zondag 28 november om 14.00 uur, er wordt dus ‘s nachts doorgevist!

Dit zal worden begeleid door bekende en ervaren karpervissers van de Karper Studiegroep Nederland en team KGB baits.

De vijf deelnemers worden geselecteerd uit alle aanmeldingen op 10 november 2010. Tijdens de wedstrijd wordt er voor elke deelnemer een compleet aaspakket van KGB baits beschikbaar gesteld en wordt de warme maaltijd verzorgd door catering Teuben. Daarnaast is er natuurlijk een fantastische hoofdprijs te winnen. De winnaar gaat namelijk naar huis met een Venture Razorback tent!!

Wie en hoe kun je deelnemen?

Ben je NIET ouder dan 16 jaar, ben je fanatiek karpervisser, in het bezit van je eigen uitrusting en wil jij graag deelnemen aan deze wedstrijd en ook nog eens kans maken op die fantastische prijs? Stuur dan voor 10 november 2010 een email met daarin je naam, leeftijd, woonplaats, tel nummer en een foto van jezelf met een door jezelf gevangen karper naar: carpeventt@hotmail.com

Denk er wel om dat iedere deelnemer toestemming dient te hebben van zijn of haar ouders en je dient wel zelf voor vervoer te zorgen!

Bron: CarpevenTT

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide