Penn Grevelingen Tournament

4812
30 sep 2010

Ten bate van de stichting "Opkikker" - "Om kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke dag te bezorgen" wordt door zeevisvereniging 'De Eurovissers' op zaterdag 8 januari een bootviswedstrijd op de Grevelingen georganiseerd.

Er wordt gevist op 7 grote boten op de Grevelingen en het maximum aantal deelnemers is 195. De kosten bedragen 40 euro per persoon en de opbrengsten gaan naar Stichting De Opkikker.

Informatie

  • Bootwedstrijd Eurovissers, Grevelingen
  • Zaterdag 8 januari
  • Kosten 40,00 p.p. Korpsen van 5 personen € 40.00 extra
  • Open loting van de bootplaatsen op 5 januari 19.00 in zaal "Dorpstienden" te Ouddorp.
  • Supertombola waarvan ook de gehele opbrengst gaat naar "de Opkikker".
  • Iedere deelnemer ontvangt 2 ons Topsy baits kweekzagers gratis.
  • Er wordt in tegenstelling tot de afgelopen 2 jaar gevist op punten per maatse vis, korpsen niet meer op totaal gewicht van het korps maar op plaatsuitslag van de korpsleden per boot.
Superprijzen te winnen:

Prijzentafel 1:5. Hoofdprijs € 500 + Zilveren Mustad Haak beschikbaar gesteld door Zeehengelsport. Korpsen 1e prijs € 500, 2e Prijs € 250 3e prijs € 125. Schitterende prijs voor alle bootwinnaars (stuur en bakboordzijdes van elke boot). Een superprijs wordt gratis verloot na afloop onder de deelnemers. De langste vis wordt beloond met een waardebon van 100 Euro hengelsportmaterialen.

Ophalen

Wedstrijdkaarten op de dag zelf vanaf 06.00 tot 07.15 in " de Dorpstienden", Dorpstienden 4, Ouddorp afvaart om 08.15 vanaf de Middelplaat op de Brouwersdam (afslag Center Parcs) volg daarna de bordjes. Meer informatie en inschrijvingen per 1 september 2010 via de website: www.eurovissers.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.