Ed Stoop Hyves 5.000 vrienden!

3852
31 jan 2011

Ed Stoop, presentator van Vis TV, is populair. Hij heeft op Hyves inmiddels meer dan 5.000 vrienden gemaakt. Dat belooft topdrukte op zijn verjaardagsfeestje...

We vroegen Ed om een reactie.

Ed, ooit gedacht online zo populair te worden?

Nee, absoluut niet. Ik heb helemaal niets met computers en hield me tot voor kort nooit bezig met dit soort dingen. Ik ging liever vissen. En eigenlijk is dat nog steeds zo.

Waarom dan toch een Hyves?

Tja, je moet met je tijd mee. En ik moet toegeven: het is fantastisch om zoveel reacties te krijgen van zo veel sportvisvrienden. Gelukkig krijg ik af en toe hulp van collega's, als ik mijn pc weer 's op stang heb gejaagd. Hyves biedt bijvoorbeeld in tegenstelling tot televisie veel meer mogelijkheden tot snelle interactie.

Wat is er zoal te zien en te doen op je Hyvesprofiel?

Van alles, ik probeer mijn profiel ook up to date te houden en dat gaat aardig. Je vindt er van alles voor de sportvisser: de laatste Vis TV promo's, het laatste sportvisnieuws, uitzendingen van Visblad TV, een overzicht van tientallen andere sportvishyves, en natuurlijk houd ik wekelijks een blog bij.

Ook probeer ik regelmatig krabbels en vragen te beantwoorden, als ik genoeg tijd heb. Je begrijpt dat ik niet overal een antwoord op kan geven: ik ben druk met nog veel meer zaken zoals Vis TV en ik gooi ook zelf graag een hengeltje uit.

Hoe is 't om bekende Hyver te zijn?

Ach, ik ben als presentator natuurlijk wel wat gewend. Het is geweldig om te zien dat er zo veel Hyvers bezig zijn met sportvissen. Jong en oud, man en vrouw, beginner en professional. En er komen nog dagelijks nieuwe vrienden en vriendinnen bij. Erg leuk.

Op naar de 10.000?

Hahaha, we zullen zien. Maar dan krijgt niet iedereen een uitnodiging voor mijn verjaardag. Dan mag ik Ahoy wel afhuren.

Vis TV 2011 start 6 maart

Vis TV fans opgelet! Vanaf 6 maart kun je Ed en zijn vismaat Marco weer volgen bij Vis TV. Zorg dat je zondag 6 maart om 10:00 uur aan de buis gekluisterd zit, want dan begint op RTL 7 het spiksplinternieuwe Vis TV seizoen 2011! Vanaf dan is gedurende 12 weken iedere zondagochtend Vis TV op RTL 7 te zien. De herhalingen zijn de daarop volgende zaterdagen, om 07:30 uur op RTL 4.

-> Naar Ed's Hyves.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide