Derde vereniging live: NNVV

5837
07 feb 2011

Na HSV It Stikelbearske uit Wijnjewoude en HSV De Brasem uit Dalfsen is zojuist de derde verenigingswebsite via Mijnhengelsportvereniging.nl live gegaan. Het gaat om de Noord Nederlandse Vliegvis Vereniging (NNVV) uit Assen.

Wederom een frisse, complete site met een eigen uitstraling en alles erop en eraan. Zo vind je er onder meer het laatste nieuws van de vereniging, hoe je lid kunt worden, prachtige fotoboeken van visreizen van leden, alles over hun viswater de forellenplas, kun je je inschrijven voor vliegviscursussen en nog veel meer.

Check: http://hsvnnvv.mijnhengelsportvereniging.nl/ om de site te bekijken, die ook bereikbaar is via www.nnvv.nl.


Fotoalbums met prachtige platen van visreizen van verenigingsleden.

De NNVV, onder aanvoering van adjunct Gerard Kok, is één van de 10 pilotverenigingen waarmee Sportvisserij Nederland de unieke en gratis service Mijnhengelsportvereniging.nl ontwikkelt, test en verbetert.

Een aantal modules is op dit moment nog in ontwikkeling en wordt op korte termijn opgeleverd. De komende weken zullen eerst nog meer pilotverenigingen live gaan.

-> Check de voordelen van een website via Mijnhengelsportvereniging.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.