Vis mee op Nationale Hengeldag 2011

7651
11 feb 2011

Op zaterdag 28 mei is het weer Nationale Hengeldag. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen van ‘onze nationale feestdag’.

Op de website www.nationalehengeldag.nl kun je zien welke hengelsportverenigingen en federaties nu al actief zijn met de voorbereidingen voor open dagen, wedstrijden, jeugd vis-doe-en-speldagen of andere activiteiten. Hou deze website de komende weken in de gaten, want er komen nog dagelijks verenigingen die activiteiten organiseren bij!

Gratis promotiemateriaal

Speciaal voor verenigingen die activiteiten ondernemen op Nationale Hengeldag heeft Sportvisserij Nederland gratis promotiemateriaal ontwikkeld. Actieve verenigingen kunnen gratis een Nationale Hengeldag spandoek (1 x 4 meter) en speciale stickers met de slogan ‘Iedereen vist mee op Nationale Hengeldag’ bestellen.
Spandoek


Sticker

Je kunt natuurlijk ook de digitale banners van de Sportvisserij Nederland website gebruiken om Nationale Hengeldag op je eigen verenigingswebsite te promoten.

Gratis dagvergunning

Om de Nationale Hengeldag tot een groot succes te maken, vraagt Sportvisserij Nederland alle actieve verenigingen nadrukkelijk om de speciale gratis dagvergunning beschikbaar te stellen. Zo kan iedereen op deze dag mee vissen. Elke vereniging kan deze speciale dagvergunning en bijbehorende promotieposter downloaden. Op de vergunning kan de vereniging de eigen gegevens invullen, de poster kan worden uitgeprint op een A4 of A3 formaat.


Verenigingen kunnen op deze dag gratis dagvergunningen uitgeven.

Ga voor promotiemateriaal, dagvergunning en promotieposter naar de bestel- en downloadpagina.

Heeft jouw vereniging nog geen overzicht aangeleverd van de geplande activiteiten op Nationale Hengeldag? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk de benodigde informatie via nationalehengeldag@sportvisserijnederland.nl, zodat we deze kunnen opnemen in het overzicht.

Bron: Hét Visblad maart 2011

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.