WK-Karpervissen: The Diff-Topvisser Team gaat voor goud

4263
10 mrt 2011

Begin september vindt het WK Karpervissen plaats in Frankrijk. Topvisser.nl gaat dit jaar samen met webwinkel The Diff voor goud op het WK Karpervissen. Zij hebben daarvoor twee zwaargewichten in de karpervisserij weten te strikken: regerend Nederlands Kampioenen Ron Röben en Chris Vercouteren.

Foto: Chris Vercouteren en Ron Röben (met Topvisser-sweater) vormen het The Diff-Topvisser Team tijdens het WK en NK Karpervissen. The Diff-man Marco Vink (links) en Juul Steyn staan als één man achter dit ijzersterk vissende koppel. (foto: Claudia Broeke)

De afvaardiging van het The Diff-Topvisser Team naar het WK Karpervissen in Frankrijk werd deze week in stijl gevierd met Franse Champagne en Hollandse tulpen.

Begin september zullen de twee cracks, die al ruim 15 jaar samen vissen, er alles aan doen om op de World Carp Classic (ook wel WCC of WK Karpervissen genoemd) het erepodium te behalen. Dit WK vindt begin september plaats aan het fameuze Lac de Madine, waar een groot bestand extreem zware vissen zwemt. Vissen waar Ron en Chris wel raad mee weten!

Vorig jaar liet dit koppel tijdens het NK Karpervissen aan de Sloterplas al zien de weg naar het erepodium te kunnen vinden. Zij eisten toen de eerste plaats op.

Titel verdedigen op NK

Röben en Vercouteren maken dit jaar tijdens het Nederlands Kampioenschap hun debut als The Diff-Topvisser Team. Zij moeten dan vol aan de bak om hun titel te verdedigen op het NK dat ook dit jaar weer wordt georganiseerd door Carp Connections. Zij zijn blij met de twee sterke partners die hen financieel en promotioneel steunen.

Ron Röben: “We vinden het geweldig om dit jaar als het The Diff-Topvisser Team aan het NK en WK deel te nemen. Beide sponsors hebben hun eigen, unieke karakter. Zo is The Diff een sterke partner omdat het een uiterst complete webshop is waar je regelmatig unieke artikelen vindt. Wat materiaal betreft zitten we dit jaar dus wel goed!”


Chris Vercouteren en Ron Röben vissen al ruim 15 jaar samen in binnen- en buitenland.

“En we gaan er alles aan doen om zélfs bezoekers die normaal niet geïnteresseerd zijn in karper te laten genieten van onze verrichtingen tijdens het NK en WK. We vertegenwoordigen immers alle Topvissers!”

-> Meer World Carp Classic

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide