Videoverslag Visma - Dag 1 (Video)

4104
01 apr 2011

De VISMA in Rotterdam beleefde gisteren een prima eerste dag. Er was veel aandacht vanuit de media, er werden onder de beursbezoekers de nodige BN’ers gesignaleerd en de tussenstand van de bezoekersaantallen is nu al hoger dan vorig jaar.

Dat sportvissen booming is blijkt wel uit de grote media-aandacht voor VISMA. Zo had De Wereld Draait Door ex-topjudoka Mark Huizinga en televisiemaker/-presentator Quintis Ristie te gast om te vertellen over hun passie voor de sportvisserij, besteedde Giel Beelen in zijn radioshow op 3FM aandacht aan het sportvissen, waren er items op NOS Radio-1 item, RTV Rijnmond en artikelen in de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Zelf doet VISMA dit jaar voor het eerst ook zelf verslag van de beurs met VISMA TV. Hierop zie je elke dag meerdere nieuwe live VISMA filmpjes en ludieke videoreportages. Deze zijn te bekijken op www.visma.nl en www.studiohengelsport.nl

Veel bezoekers

De sportvissers – waaronder diverse BN’ers zoals Mark Huizinga, Marco Verhoef en Dick Jol – weten de weg naar Ahoy Rotterdam ook prima te vinden. De tussenstand van bezoekers was aan het einde van de eerste beursdag hoger dan op VISMA 2010. “Een goed teken”, zegt beursmanager Erika Bronkhorst. "Gezien de geweldige (landelijke) media-aandacht voor de VISMA, zijn we positief gestemd over de kans dat we dit jaar het bezoekersaantal van 2010 gaan overtreffen!" Bezoekers kunnen onder meer langs bij highlights als de Wall of Fame met vernieuwende producten, de VISMA vijver met daarin karpers, steuren en forellen en het Beet Theater waar elke dag presentaties van bekende viscracks plaatsvinden.Positieve stemming

Daarbij is ook de stemming onder de beursbezoekers en standhouders na de eerste dag al hartstikke positief. Bronkhorst: "De beurs ontvangt complimenten over de gelikte uitstraling en de ruime opzet. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Ik was zelf nooit een visser, maar moet wel bekennen door al die mooie snufjes wel geïnteresseerd te zijn geraakt in de hengelsport. Ik beloof jullie dat ik snel eens naar de waterkant ga om het vissen zelf eens te ervaren! Overigens keek ik trouwens wel al vaak Vis TV. Dat is gewoon een hartstikke leuk en enthousiast tv-programma waar je zo lekker makkelijk in blijft hangen als het voorbij komt tijdens het zappen."

Check hieronder de video's van dag 1 op de Visma:

Bron: Studio Hengelsport

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide