Weer meer water in de VISpas!

6416
04 apr 2011

Steeds meer verenigingen brengen hun grotere wateren in de landelijke lijst van viswateren in, een belangrijk speerpunt in het beleid van de georganiseerde sportvisserij. Dit biedt voor de sportvisser meer mogelijkheden met één VISpas en het biedt veel duidelijkheid voor zowel sportvisser als controleur.

Iedere sportvisser wil eigenlijk in alle grotere wateren kunnen vissen met één VISpas. De Aanvullingen die gedurende het jaar binnenkomen worden via de digitale Aanvullingslijst direct bevisbaar voor de VISpashouder. Daarvoor dien je aan de waterkant dan wel de VISpas, de Landelijke lijst van viswateren en de Aanvullingslijsten bij je te hebben. De tweede digitale Aanvulling van dit jaar is zojuist online gezet.

Onder andere zijn in Groningen veel wateren toegevoegd door de federatie Groningen Drenthe, waaronder een groot aantal vijvers in Leek en Delfzijl en HSV Wilnis brengt veel (sier)wateren in de Gemeente De Ronde Venen in.

Waar mag ik vissen? Check het op Visplanner.nl!

De nieuwste aanvullingen vind je ook terug in de VISplanner. Nieuw in de VISplanner is dat wanneer nu wordt doorgeklikt naar de informatie over een water, daar direct een link staat naar de website van de visrechthebbende hengelsportvereniging. De nieuwe Aanvullingslijst vind je hier.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide