Peuterfonds jubileum evenement!

5379
12 apr 2011

Op zaterdag 16 april 2011 vindt het jubileum evenement van het PeuterFonds plaats. Voor de tiende keer gaan de vrijwilligers van onze prachtige Stichting met kinderen met gezondheidsproblemen naar de waterkant en zorgen zij ervoor dat er vis gevangen gaat worden en dat de kids de sportvisdag van hun leven gaan hebben.

Het is inmiddels traditie geworden om het jaar te beginnen bij “In de Zotte Wilg” te Aalsmeer, ook 2011 vormt hier geen uitzondering op. Wederom zal deze prachtige locatie aan de Kleine Poel het decor vormen voor een fantastisch dagje hengelen. Deze keer zijn het de kids van Cordaan uit Amsterdam de gelukkigen.

Er wordt gevist en er zal worden gevaren met de bootjes en natuurlijk gaat ieder kind weer met een leuk vispakketje naar huis. Het uitgebreide fotoverslag zal zo spoedig mogelijk na het evenement op de website van het PeuterFonds worden geplaatst.

Peuterfonds

Het doel van de stichting Peuterfonds is om kinderen, uit de leeftijdscategorie van 5 tot 15 jaar, de dag van hun leven te bezorgen op het gebied van sportvissen.

De hoofddoelgroep bestaat uit kinderen met gezondheidsproblemen. Tevens kunnen de gelden van het Peuterfonds ten bate worden gesteld voor kinderen in kansarme situaties binnen Nederland.

-> Meer over Stichting Peuterfonds

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide