Vis TV afl 6: Limburgse roofblei (video)

5562
20 apr 2011

Na twee zondagen plaats te hebben moeten maken voor de Formule-1 autoraces op RTL-7, vervolgt Vis TV komende zondag 24 april (1e Paasdag) weer de uitzendingen met een spectaculaire sessie aan de prachtige Grensmaas in Limburg.

Volgens insiders leven daar namelijk kapitale roofbleien. Maar, tegelijkertijd hebben presentatoren Ed en Marco te horen gekregen dat deze sluwe vissen bepaald niet eenvoudig te vangen zijn. Voorzien van spinhengels en een handvol kleine plugjes en ander kunstaas begeven zij zich naar de waterkant en beginnen te werpen en weer in te draaien, totdat ineens…!

Wil je weten hoe deze 6e aflevering van Vis TV afloopt, kijk dan circa 10.00 uur op RTL-7 of anders de eerstvolgende zaterdag om circa 7.30 uur op RTL-4

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland i.s.m. Tangram Media. De serie bestaat uit 12 op zichzelf staande afleveringen die zo veel mogelijk verdeeld over Nederland zijn opgenomen. Telkens zijn de uitzendingen eerst op zondagmorgen van circa 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7, waarna elke aflevering de eerstvolgende zaterdag om circa 7.30 uur op RTL-4 wordt herhaald.

Volgende week, zondag 1 mei vissen Ed en Marco in aflevering 7 op fint in de Nieuwe Waterweg.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.