VISpas verkopen sky high

7610
16 mei 2011

Het gaat goed met de VISpas. De verkoop van de Voorlopige Bewijzen van Lidmaatschap (VBL's) loopt ver voor ten opzichte van de verkoop van vorig jaar. Tot en met 13 mei werden 42.584 VBL's verkocht ten opzichte van 2010 toen er 34.743 werden verkocht tot en met 13 mei (+22,6%).

Een VBL is letterlijk het voorlopige bewijs van lidmaatschap van de hengelsportvereniging. Deze is een maand geldig en door het opsturen van de 'aanvraag definitief lidmaatschap' wordt het overgrote deel lid van de betreffende hengelsportvereniging. Je koopt een VISpas in de hengelsportzaak bij jou in de buurt.


Grafiek met het aantal verkochte VBL's per dag. Dag '1' is in dit geval altijd eind november.

Dat we dit jaar dus veel nieuwe leden tegemoet mogen zien is helder. Vissen is cool en de hengelsportverenigingen doen het goed. Dat uit zich onder meer in steeds meer vissende jeugd langs de waterkant.

Marco Verhoef doet ook een duit in het zakje, want het is uitstekend visweer de laatste tijd. Daarnaast is er dit jaar geen WK voetbal of Olympische spelen. Een kleine groei werd dan ook verwacht voor dit jaar, maar op dit moment worden alle verwachtingen overtroffen.

Deze maanden loopt de spiksplinternieuwe VISpascampagne van Sportvisserij Nederland via verschillende media die ook jou uitnodigt om lid te worden van een hengelsportvereniging. Ook in Friesland Fryslân heeft de campagne overigens haar intrede gedaan (PDF advertentie Friesch Dagblad).

-> Meer over de VISpas, hoe je eraan kunt komen.

Ik VISpas met de VISpas!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.