Video's: Hét Visblad online juni 2011

8902
20 mei 2011

We zijn er deze maand lekker op tijd bij met de nieuwste editie van Hét Visblad. Een kersvers nummer dat weer boordevol interessante artikelen, handige tips en tricks en tal van andere wetenswaardigheden zit. Twee van de artikelen die in het blad staan, gaan ook dit keer weer vergezeld van een bijbehorende video. Check dus snel de filmpjes!

Vraag het aan Ed - penvissen op karper

Voor de rubriek Vraag het aan Ed ging Vis TV presentator Ed Stoop vissen met Christiaan van Hedel. Die wilde namelijk wel eens weten hoe je dat penvissen op karper nou precies aanpakt. Met die vraag wist Ed wel raad, zoals je in het onderstaande filmpje kunt zien. Spanning, sensatie en hilariteit gegarandeerd!

Visblad TV - zeevissen met de vaste stok

In de andere video gaan we zeevissen met de vaste stok. Dit klinkt in eerste instantie nogal vreemd, maar John Lubbers laat zien dat dit helemaal nog niet zo'n gekke gedachte is. Hoe je op het zoute met de vaste hengel het beste uit de voeten kunt, laat John je in dit filmpje zien. Inclusief vis!

Verder zit Hét Visblad deze maand weer boordevol andere leuke en interessante verhalen. Zo doet karpercrack Gerwin Gerlach het fenomeen van de spronglaag uit de doeken, laat Robert de Groot zien hoe je met de methodfeeder achter de kruiskarper aan kunt, strooit Jan Kamman met vliegvistips voor Denemarken, showt Emiel van Dijk zijn zomerse jerkbait visserij op snoek en zit de Spraakwater vol met vaartips van Varen doe je Samen projectleider Hylke Steensma. Tel daarbij de vaste rubrieken als Zo zit dat, Hotspots uit de VISpas, Vuurdoop en de Visfotostrip bij op en je hebt weer voldoende interessante sportvislectuur te pakken.

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dat gemis is makkelijk op te lossen door hier te klikken! Voor nog geen twaalf euro per jaar ontvang je twaalf nummers van Hét Visblad en ben je iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportvisserij.

Archief

Karpervissen Roofvissen
Visblad TV (video's) Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's) Vuurdoop
Witvissen Zeevissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.