CarpevenTT 2011 29 en 30 okt.

4541
11 jul 2011

Zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. is het zover. Dan vindt editie 3 van het CarpevenTT plaats in de TT hall Assen. In navolging van het enorme succes van afgelopen jaar belooft het weer een prachtig weekend te worden. De beurs zal bol staan van alles wat met karpers en karpervissen te maken heeft.

Naast de vele activiteiten voor jong en oud zullen een groot aantal groothandels en winkeliers het aan niets laten ontbreken. Van vele nieuwe producten voor het komende jaar tot wellicht een mooie deal, alles zal er te vinden zijn. Uiteraard zal er op informatief gebied veel te zien en te horen zijn op onderandere de stands van de Karper Studiegroep en Sportvisserij Nederland. Daarnaast is er een heel programma met lezingen van nationaal en internationaal bekende en gerenomeerde vissers.

Net als vorig jaar zal een deel van de beurs speciaal in het teken staan van de jeugdige vissers, met als hoogtepunten de verschillende workshops en jeugdwedstrijd. Deze viswedstrijd zal tijdens de beurs gevist worden door vijf gelukkige deelnemers. Omdat er vorig jaar nog wat pech met de aanstormende vorst was, is de datum van de beurs naar het laatste weekend van oktober verplaatst. Dat moet dus helemaal goed gaan!!

Waren er nog niet genoeg redenen om met z'n allen gezellig naar Assen te komen, dan mag u beslist de gigantische prijzenpot niet vergeten welke ook dit jaar weer tijdens de beurs te winnen zal zijn. Als bezoeker maakt iedereen kans op mooie materialen, tenten, stretchers etc etc tot voerboten en natuurlijk wederom een fantastische Vortex boot als hoofdprijs! En last but not least is er de tweede editie van het 'Open Nederlandse kampioenschap voerbotenrace' met natuurlijk een prachtige voerboot voor de winnaar!

Wij zullen u op de hoogte houden van de nieuwtjes omtrend CarpevenTT en voor het laaste nieuws over CarpevenTT kijk je ook op de website www.carpeventt.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide