CarpEvenTT 2011, nog 3 maanden...

3624
28 jul 2011

Nog drie maanden en dan is het weer zover, CarpevenTT 2011 belooft een prachtig weekend te worden! Naast een groot aantal nieuwe standhouders, de jeugdwedstrijd en de vele activiteiten is ook de grote verloting zeker zeer de moeite waard om naar Assen te komen.

Ook dit jaar maakt u als bezoeker weer kans op vele prachtige prijzen, waaronder een prachtige hoofdprijs. Een hoofdprijs die iedereen wel wil hebben?

Ook de hoofdprijs van het Topvisser CarpevenTT Open NK Voerbotenrace is uiteraard weer een prachtige voerboot voor de deelnemer die de snelste tijd neerzet op het uitgezette parcours. De wedstrijd zal er gevaren worden met een revolutionaire nieuwe boot, welke tijdens CarpevenTT wordt geïntroduceerd. Binnenkort meer daar over in de media!

Afvaardiging Sportvisserij Nederland

Op het gebied van lezingen zal er weer veel interessants te zien en te horen zijn. Zo zullen Gerwin Gerlach en Pieter Beelen van Sportvisserij Nederland een lezing verzorgen. Gerwin neemt u mee in een technisch en tactisch verhaal over zijn visserij in Nederland en Pieter zal u zal u ondermeer vertellen over de moderne karpervisserij en de opkomst van de Meerval in Nederland.


Gerwin Gerlach doet een boekje open over de Nederlandse karpervisserij

Verder is er een groot aantal nieuwe standhouders aanwezig uit elke tak van de karpervisserij. Daarover en natuurlijk het aller laatste nieuws van CarpevenTT 2011 kijkt u op; www.carpeventt.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide