Hét Visblad online september (video)

6164
26 aug 2011

De maand augustus loopt bijna ten eind, dus dat betekent dat Hét Visblad van september uitkomt. In dit nieuwe nummer vind je weer een berg interessant leesvoer over tal van verschillende vistechnieken. Daarbij hebben we natuurlijk ook weer twee gloednieuwe video’s gemaakt om een en ander nader te illustreren en vind je in dit blad de grote Visblad TV quiz met mooie prijzen. Lees- en kijkplezier gegarandeerd!

Voor de rubriek Vraag het aan Ed gingen we back to basic. Lisanne Elzinga (12) uit Ureterp wilde namelijk weten hoe je met de vaste stok de hele visdag door vis kunt blijven vangen. Daarbij zou de vis die ze doorgaans vangt ook best wel een slag groter mogen zijn. Ed toog daarop met de Stekkie hengel naar Friesland en strooide met tips en trucs. Met succes, zoals je in de onderstaande video kunt zien!

Voor Visblad TV togen we dit keer naar Zeeland. Richting de Plompe Toren aan de Oosterschelde om precies te zijn. Hier deed Martijn Dekkers zijn ultralight visserij op makreel haarfijn uit de doeken. Aan licht materiaal maakt de makreel zijn bijnaam 'het kleine broertje van de tonijn' meer dan waar. Even klikken en je ziet waarom deze visserij zo leuk is om te doen.

Verder zit Hét Visblad boordevol met andere leuke artikelen. Zo zochten we karpergoeroe Rini Groothuis op naar aanleiding van diens comback aan de waterkant, laat Kaylee Goedhardt zien hoe je de powervisserij op karper aanpakt, demonstreert Sjaak Verhage het vissen op zeebaars met de strandfeeder en trekt Jan Wijnstok er met de vliegenlat op uit in de Brabantse beken. Met de WK's in Italië in aantocht blikken we met de bondscoaches vooruit op de kansen voor de Nederlandse teams die de eer van Oranje gaan verdedigen. Uiteraard ontbreken Vis TV Backstage, de Hotspots uit de VISpas, de Vuurdoop en de Visfotostrip ook in dit blad niet. Voor de grote Visblad TV quiz klik je hier!

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dat gemis is makkelijk op te lossen door hier te klikken! Voor nog geen twaalf euro per jaar ontvang je twaalf nummers van Hét Visblad en ben je iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportvisserij.

Archief
Karpervissen Roofvissen
Visblad TV (video's) Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's) Vuurdoop
Witvissen Zeevissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide