Tombola Peuterfonds groot succes

3635
06 sep 2011

Dit jaar was ook het PeuterFonds weer aanwezig op de Lure&Fly van afgelopen weekend. En net als vorig jaar mocht de mensen van deze prachtige Stichting de grandioze tombola verzorgen. En dat deden ze met verve!

Met meer dan 8000 euro aan prijzen - waaronder een Humming kleurendieptemeter, het topmodel Bellyboat van MacFisching en een strakke elektromotor van Evin en Motorguide - was het weer groot feest. Het PeuterFonds heeft goede zaken gedaan. Er zijn enorm veel tombolaloten verkocht en de opbrengst hiervan komt geheel en rechtstreeks ten goede aan de kinderen met gezondheidsproblemen. Voorts zijn er weer vele contacten gelegd met zowel doelgroepen, sponsors als nieuwe vrijwilligers. Een daverend succes aldus! Iedereen bedankt voor het enthousiasme! Kijk voor een foto impressie op de website van het Peuterfonds.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.