Videoverslag: Serious Streetfishing voor 3FM Serious Request (video)

6110
12 dec 2011

Afgelopen zondag zette Streetfishing zich in voor het goede doel. Er werd voor 3FM Serious Request geld ingezameld met een heuse Serious Streetfishing wedstrijd. RTV Rijnmond was erbij.

Update 12/12/2011: video- en audioverslag van Serious Streetfishing op RTV Rijnmond. Het was een groot succes; er is ruim € 6.500,- opgehaald. Carl Greve won de wedstrijd, maar de grote winnaar is 3FM Serious Request!

Lees er ook meer over op: Roofvisnet

Originele bericht 10 nov.:

Gezien de uitstekende sfeer en het nodige fanatisme van de afgelopen wedstrijden moeten Streetfishers dat zeker voor elkaar kunnen boksen!

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich samen met het Rode Kruis ieder... jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie 3FM DJ's zich zes dagen op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en er worden landelijk vele acties opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een zogeheten stille ramp.


(Video van Streetfishing Briele, 2010)

Serious Streetfishing zal worden georganiseerd door Ralph de Kock in samenwerking met het magazine Rovers, en gehouden worden in een nader te bepalen plaats in Nederland. Bij deze speciale wedstrijd zullen de deelnemers zich laten sponsoren voor elke centimeter gevangen vis. De deelnemer die aan het eind het meeste sponsorgeld ophaalt wordt gekroond tot Serious Streetfisher 2011 en gaat op zaterdag 24 december bij het Glazen Huis een symbolische cheque overhandigen aan Serious Request in Leiden.

Hoe gaat het sponsoren in zijn werk?

Zoek als deelnemer zoveel mogelijk sponsoren. Opa’s, oma’s, ouders, buren, vrienden, bedrijven, plaatselijke hengelsportwinkel, etc. kunnen allemaal hun bijdrage in de sponsoring betekenen. Zij sponsoren jou voor een bedrag per centimeter gevangen roofvis met eventueel een maximaal sponsorbedrag.

Voorbeeld:

Oma sponsort haar kleinzoon voor € 0,50 per centimeter gevangen roofvis. Als kleinzoon dus gedurende Serious Streetfishing een baars van 42 cm vangt en een snoek van 58 cm moet oma (42+58=100 cm maal € 0,50) € 50,- afrekenen.

Dat kan wat veel zijn voor oma en dus geeft oma aan dat haar kleinzoon maximaal € 25,- wil betalen. In dat geval betaald oma dus geen €50,- maar gewoon € 25,-. Dit wordt dan ook zo ingevuld op de Serious Streetfishing Sponsorkaart. Het bedrag wat op deze manier door alle deelnemers wordt ingezameld zal worden gedoneerd aan Serious Request.

Streetfishing wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Fox Rage, Reins, Rovers, Beet, Berkley, DAM, AFCPL, Pezon & Michel, Illex en Roofvisnet.

Meedoen? Schrijf je dan nu gratis (minimaal sponsorbedrag van € 25,-) in! Stuur een mail naar ralph.dekock@hotmail.com met daarin je naam, adres en telefoonnummer. Je zult dan een bevestiging van deelname ontvangen en een Serious Streetfishing sponsorkaart.

Voorlopig dagschema:

  • 09:00-09:30 Verzamelen
  • 09:30-10:00 Briefing
  • 10:00-12:30 Eerste dagdeel vissen
  • 13:00-13:30 Lunch (voor eigen rekening)
  • 14:00-16:30 Tweede dagdeel vissen
  • 16:30 Verzamelen, bekendmaking winnaar en totaal ingezameld bedrag.

Er is maar ruimte voor 50 deelnemers.

Meer info op de Streetfishing Facebook pagina

Bron: Streetfishing

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide