Samenstelling Teams WK Kust Dames en WK Kust Junioren 2012

5766
06 dec 2011

Op 5 en 19 november heeft de Nationale Topcompetitie Kust voor Dames en voor Junioren plaatsgevonden aan de stranden van Walcheren. De beste 10 van iedere categorie hebben zich geplaatst in de Nationale Selectie Kust Dames of de Nationale Selectie Kust Junioren.

Uit deze twee Nationale Selecties hebben de coaches kustvissen conform het reglement op basis van kennis, vaardigheden en samenwerking in teamverband, alsmede de eisen die de internationale wedstrijden aan de wedstrijdvisserij stellen, de teams voor beide WK's samengesteld.

Voor het WK Kustvissen Dames (gelijk met de heren) van 13-20 oktober in  Zeeland (omgeving Westduin, Vlissingen) onder coaching van Benny Wijnings zijn geselecteerd:

- Wilma van Eekeren - Halsteren
- Linda v.d. Velde - Scherpenisse
- Christel Verhage - Westkapelle
- Miranda Verschuren - Dongen
- Sylvia Wesdorp - Stavenisse

Voor het WK Kusvissen Junioren van 21-28 april in Budva, Montenegro onder coaching van Henri Karremans zijn geselecteerd:

- Adriaan Dronkers - Westkapelle
- Jeroen den Engelsman - St. Annaland
- Jeromy van Houdt - St. Maartensdijk
- Kees Gillissen - Westkapelle
- Conré Westerlaken - St. Maartensdijk

Sportvisserij Nederland wenst beide teams heel veel succes toe bij de komende Wereldkampioenschappen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide