Maak kennis met Belgische Vis-TV (video)

7574
21 feb 2012

De Vlaamse Vereniging van Hengelsport Verbonden (V.V.H.V.), de Sportvisserij Nederland van België zeg maar, lanceert de Belgische versie van Vis-TV: VVHV-tv!

Deze week ontvingen we onderstaand bericht van de VVHV:

Het is eindelijk zover, de eerste aflevering van VVHV-tv is een feit. In 2012 zal er alternerend met ons tweemaandelijks Hengelblad steeds een uitgebreide reportage van VVHV-TV te zien zijn op Jacht & Visvangst tv. Dit is zowel te bekijken online via www.jachttv.com als op de buis via Telenet Digitaal (kies NTV Plattelandstv).

De eerste uitzending is volledig gewijd aan de voorstelling van VVHV zelf. Als trouw lid en lezer van Hét Hengelblad zal u volledig ondergedompeld worden in de werking van onze vereniging. De cellen worden uitgelicht en de werking van elke cel weergegeven. Zo kunnen leden en ook niet-leden nader kennis maken de georganiseerde hengelsport en de vele gezichten die hier bij betrokken zijn.

Het algemeen secretariaat komt uitgebreid aan bod met de professionele medewerkers en bestuur. Verder wordt de bootwerking en de milieucelwerking uitgebreider behandeld. Kortom, zeker de moeite om even af te stemmen op Jacht & Visvangst tv!

De aftrap werd gegeven op 15 februari 2012 en de uitzendingen zullen 1 jaar lang te bekijken zijn.

-> Check de video!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.