Dikke meervallen in Vis TV gemist? (video)

13989
27 mei 2012

Voor hun 11e en voorlaatste vistrip van de serie Vis TV 2012 visten Ed en Marco op meerval in de Maas net over de grens met België.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

In Nederland is deze vissoort immers nog steeds beschermd, al kent ook ‘ons deel’ van de Maas inmiddels een flink bestand aan grote en minder grote meervallen. In België mag je wel op deze vissoort vissen.

Daarom vormt de Maas bij Luik aan haar prachtige natuur een ideaal decor voor een spannende visserij op Europa’s grootste zoetwaterroofvis. Maar, of dat lukt en hoe en met welk materiaal je deze veelvraten daar dan wel moet vangen weet je pas als je komende zondag 27 mei kijkt naar Vis TV.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Elke zondagmorgen om 9.30 uur is Vis TV te zien op RTL-7, terwijl de herhalingen steeds op zaterdagmiddag om 13.00 uur op deze zender zijn te zien en RTL-4 Vis TV ook nog eens op de zaterdagmorgen om 7.00 uur vertoont.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide