Taxichauffeur uit Scherpenzeel realiseert visvijver voor gehandicapten

5666
15 jun 2012

SCHERPENZEEL - Als het aan Erik Romp en zijn vrouw Anita ligt wordt het straks wat drukker langs de vijver op het Jan Banninkpark. Met de steun van de gemeente Leusden worden plekken langs de kant geschikt gemaakt voor mindervaliden die daar kunnen vissen.

Zaterdag was het de eerste keer dat een groep van zeven mannen en drie vrouwen, daarbij geholpen door een aantal vrijwilligers, probeerde of de vissen wilden bijten.

Erik Romp woont in Scherpenzeel. Hij werkt als chauffeur bij het Barneveldse taxibedrijf Gomes. Regelmatig vervoert hij patiënten en mindervalide mensen van en naar ziekenhuizen in de regio. In zijn vrije tijd is hij een verwoed sportvisser en praat daar graag over met de mensen die hij in zijn taxi vervoert. Vaak hoort hij van zijn klanten dat ze ook wel eens zouden willen gaan vissen maar dat vanwege hun handicap niet kunnen. Erik vond dat het mogelijk moest zijn om die mensen te helpen. Vorig jaar liet hij zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel als 'Hengelsport adviescentrum' met als doel zijn initiatief zakelijk aan te pakken.

-> Lees het hele bericht op De Woudenberger.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide