Fair for Lure & Fly 2012

2913
09 jul 2012

De inmiddels 8e editie van dit feestje van kunstaas- en vliegvissend Nederland en Vlaanderen vindt in het weekend van 8 en 9 september a.s. plaats op het vertrouwde ‘Eiland van Maurik’ in de Betuwe.

Voor de duizenden bezoekers is er op ook op de komende Fair for Lure & Fly weer van alles te zien en te doen. Dit evenement is, zoals iedereen die een vorige editie heeft bezocht zal kunnen beamen, geen gewone verkoop- en informatiebeurs, maar vooral ook een doe-, uitprobeer- en beleef-het-zelf-evenement!

Veel van de deelnemende standhouders zullen de mogelijkheid van demonstraties en proefvaren dan ook graag benutten. Daarnaast is er een uitgebreid lezingenprogramma, door gerenommeerde auteurs en specialisten. De bezoeker kan zich door een breed scala aan gespecialiseerde bedrijven optimaal laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn favoriete discipline binnen het roofvissen of vliegvissen.

Indoor

Prominente en gespecialiseerde bedrijven (nationaal en internationaal) zullen dit deel van het evenement compleet maken. De bezoekers van de Fair mag zich dan ook verheugen op een keur aan noviteiten, productinformatie en lucratieve aanbiedingen. Net als in de vorige edities zal het aanbod worden bepaald door groothandels, winkeliers, botenleveranciers, reisbureaus, aanbieders van buitenboordmotoren en vele anderen.

Outdoor

Op het buitenterrein van ruim 10.000 m2 aan het water wordt een levendige activiteitenfair opgetrokken. Deze zal bestaan uit een grootse show van de aanbieders van specialistische sportvisboten, buitenboordmotoren en trailers, met de mogelijkheid tot proefvaren. Sportvisserij Nederland zal op het activiteitenterrein prominent aanwezig zijn met voorlichting en demonstraties. Natuurlijk zijn daarbij ook Vis TV-prominenten Ed Stoop en Marco Kraal van de partij.

Rondom dit spektakel met ongeveer 55 deelnemende boten zullen ludieke wedstrijden worden georganiseerd. Verder is er de mogelijkheid om proef te varen met een specifieke viskano of kajak of juist een bellyboat. Het activiteitenterrein wordt opgefleurd met een tentendorp, waar allerlei bedrijfspresentaties en -demonstraties op het programma staan.

Peuterfonds

Als organisatie hebben wij de inmiddels bekende “tombola” wederom overgedragen aan het Peuterfonds en zal de opbrengst van de lotenverkoop weer geheel ten goede komen aan deze bewonderenswaardige organisatie.

Wij van onze kant zullen als marktleidende hengelsportuitgeverij alle promotioneel mogelijkheden inzetten via onze specialistische hengelsporttitels en digitaal middels een samenwerking met alle specialistische sites.
Om het internationale karakter van dit evenement nog verder uit te bouwen zullen wij m.b.t. de Duitstalige markt samenwerken met de tijdschriften “Fisch und Fang”, “Rute und Rolle” en natuurlijk Der Raubfisch. Voor onze oosterburen is Nederland altijd nog een mekka voor de fanatieke Roofvisser.

Beknopte informatie

Recreatiepark Eiland van Maurik is te vinden aan de Rijndijk 20, 4021 GH Maurik.www.eilandvanmaurik.nl

Openingstijden ; zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Entree ; € 7,50 – kinderen tot 12 jaar gratis

Bron: Publishing House & Facilities B.V.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.