Jeugdwerk werkt!!

4594
13 jul 2012

Marcel Prinsen is jeugdcoördinator bij WHV De Karper uit Winterswijk. De vereniging kreeg - ondanks een actieve jeugdwedstrijdcommissie - te maken met een afname van het aantal jeugdleden. Marcel besloot hierop om het jeugdwerk binnen de vereniging nieuw leven in te blazen.

Marcel vertelt: “Na de voorbereidingen in de winterperiode is WHV De Karper in het voorjaar gestart met diverse  jeugdactiviteiten. Voor bijna al deze activiteiten is het heel belangrijk gebleken dat we gebruik konden maken van viswater
binnen de bebouwde kom.”


Groep 7/8 van de Emmaschool in Winterswijk na afloop van de visles

Lees hier hoe Marcel in de praktijk binnen één seizoen het jeugdwerk binnen zijn vereniging weer tot bloei heeft gebracht met als gevolg meer jeugdleden, nieuwe kampioenen én positieve aandacht voor de vereniging!

Op 11 juli jl. organiseerde WHV de Karper voor het eerst een vakantiewedstrijd voor de jeugd. De opkomst overtrof alle verwachtingen. Lees hier het verslag van deze geslaagde dag!


De eerste vakantieviswedstrijd was een groot succes!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide