Mobiele site VISplanner live

8369
14 aug 2012

Vanaf vandaag is een mobiele versie van de VISplanner website beschikbaar. Zo kun je met een smartphone met internetverbinding de VISplanner website gebruiken.

De website is in eerste instantie bedoeld voor mobiele toestellen die niet op Android of iOS (Apple) werken, want daarvoor is een app beschikbaar. De Android app staat inmiddels live, de app voor de AppStore moet nog worden goedgekeurd door Apple.

De mobiele site is bereikbaar via http://m.visplanner.nl en is een 'uitgeklede' versie van de 'normale' site en daarmee beter geschikt voor mobiele telefoons zoals de Blackberry en Windows Phone.

Mag ik hier vissen?

Met de mobiele site is het mogelijk om met smartphone aan de waterkant te checken of je ergens mag vissen of niet. Daarnaast kun je visvoorzieningen zoals trailerhellingen en hengelsportzaken, maar ook visstekken bekijken. Voorwaarde is wel dat je op dat moment over een internetverbinding beschikt.

Let op: door het gebruik van Google Maps kaarten en de watervlakken, kan de site bij een beperkte internetverbinding traag reageren!

 
Startmenu van de mobiele site van VISplanner: vul je Vispasnummer in en geef aan welke voorzieningen je op kaart wilt zien.

 
Check direct op Google Maps kaart waar je wel en niet mag vissen. Ook vind je sportvisvoorzieningen als trailerhellingen en hengelsportwinkels.

 
Klik op viswater of een visvoorziening voor nuttige details.

 

Vragen, opmerkingen en tips voor VISplanner kunnen worden opgestuurd naar info@visplanner.nl. Blijf op de hoogte via Twitter en Facebook.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide