Even voorstellen: Het Heren team WK KUST

4659
09 okt 2012

Dit is het Heren team dat Nederland gaat vertegenwoordigen op het WK Kust 2012 dat plaatsvindt van 13-20 oktober op het Zeeuwse eiland Walcheren. Vlnr Jurgen van Rijswijk, Jan Hennekam, Mike Lubbers, Hendrik-Jan Polhuijs, Frank Dekker en coach Frank van Schilt.

Vier  van deze heren komen uit Zuid-Holland en twee, waaronder de coach, uit Noord-Brabant. Het Zeeuwse water herbergt geen geheimen voor hun dus dat belooft wat voor het WK. Het team is samengesteld uit heren die onder andere heel veel internationale ervaring hebben, internationaal het podium bereikt hebben (bv. Jan Hennekam een Europese titel en in 2007 Wereldkampioen in Brazilië) en heren die regelmatig op het podium staan bij de Topcompetitie Kust.

Meer informatie over deze heren, de coach, hun (internationaal) behaalde prestaties, kun je vinden op de Team Nederland pagina op de site www.wkkustvissen.nl.

Lees ook: Organisatie:

              

 

Hoofdsponsoren:

 

 

Partners:

     

Contact : wedstrijden@sportvisserijnederland.nl

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.