Kijktip: King-Fishers (video)

5383
15 aug 2013

Drie sportviscracks. Drie landen. Eén winnaar. Vandaag om 21:00 uur start op National Geographic de 11-delige serie 'King Fishers': een bijzondere viswedstrijd tussen echte sportviscracks vanuit alle windstreken. Ze hebben maar één doel: de eer van hun thuisland verdedigen en de prijs in de wacht slepen.

King Fishers neemt je op spectaculaire wijze mee naar de mooiste visstekken over de hele wereld. Deze competitie gaat niet alleen over wie er de meeste en de grootste vissen kunnen vangen. Het gaat er ook om wie de beste vissentoer weet te begeleiden.

Elke deelnemer heeft een andere manier om de vissen te vangen: vliegvissen, speervissen of met blote handen. Een ieder zal zijn best doen om aan iedereen te bewijzen dat zijn manier de beste is om vissen te vangen. De winnaar van de competitie zal de titel ‘King Fisher’ krijgen.

-> Meer informatie en video's op de site van National Geographic

King Fishers: Episode 1:

Drie vissers uit verschillende landen strijden om de eretitel van King Fisher. Ze gaan op zoek naar de meest indrukwekkende vangst ter wereld.

  • Uitzending: donderdag 15 augustus om 21.00 uur - National Geographic Channel
  • Herhaling: vrijdag 16 augustus om 00.00 uur - National Geographic Channel en vrijdag 30 augustus om 03.40 uur - National Geographic Channel

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide