Kampioenen 2013 kustvissen junioren en dames bekend!

4185
06 okt 2013

Afgelopen zaterdag 5 oktober werd aan het strand bij het Zeeuwse Domburg gestreden om het Nederlands kampioenschap junioren en dames. Prachtig weer, enthousiaste deelnemers en een gezellige drukte op het strand met een heleboel supporters waren de kenmerken van dit Nederlands kampioenschap. De vis was evenwel niet massaal aanwezig, maar een verklaring daarvoor is het aanhoudende warme weer met een hoge watertemperatuur voor deze tijd van het jaar. Of … had het te maken met Werelddierendag gisteren en dat de vissen ergens anders nog hun feestje vierden. Onze deelnemers gingen in ieder geval respectvol om met elk gevangen visje!

Maar op elke wedstrijd komen er winnaars. Soms zelfs verrassende winnaars, want bij de junioren kwamen nieuwe talenten op het podium. Bij de kleinste categorie werd Marco Marijs winnaar met 148 cm, vóór Lars Rombouts en Mart Verhage. Marco ving zelfs het meeste vis van allemaal, want ook de kampioenen van de grote junioren en de dames vingen minder.

Het bronzen WK-team wordt gehuldigd.

Klik hier voor het foto verslag met uitslag.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide