Het laatste en beslissende TC Karperweekend is begonnen

4626
18 okt 2013

Vanmiddag om startte de 4e Topcompetitiewedstrijd Karpervissen 2013. Aan de schitterende recreatieplas Het Rutbeek nabij Enschede hebben de deelnemers de laatste kans een plek voor het WK Karpervissen 2014 in Roemenië te bemachtigen.

 
 
 
 
 
 
 
Allereerst werd het karperkoppel Bianca Venema en Lizette Beunders door De KSN en Sportvisserij Nederland van harte gefeliciteerd met hun behaalde eerste plaats tijdens de World Carp Classic 2013. Daarna werd hen verzocht de verzegelde doos met daarin de loting te openen.   

 

De deelnemers namen hun lotingsnummers in ontvangst en vertrokken naar hun respectievelijke plaatsen om zich daar voor te bereiden op de komende 40 uur. Het weer was prima en niet te vergelijken met de koude omstandigheden waaronder vorig jaar moest worden gevist. Toen werden de deelnemers beide nachten getrakteerd op een forse nachtvorst, met temperaturen tot min zeven graden.

   

Op het moment van dit schrijven (iets voor tien uur 's avonds) is er nog geen vangst aangemeld, maar de verwachting zal dat niet lang duren. Houd de updates in de gaten!

Sponsors:

 

 

Lees ook:
 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide