Snoekerijen nummer 116 weer lekker afwisselend

4716
28 okt 2013

Vanaf 1 november zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 116 en ook deze keer staat het blad weer bol van de interessante artikelen en leuke nieuwtjes.

Je vindt in dit nummer bijvoorbeeld een schitterend artikel over het vissen in Midden Zweden, voorzien van gerichte informatie voor als je er zelf heen wilt gaan. Ook een artikel over het vissen vanuit een kajak, de activiteiten van ons SNB Promotieteam en een bijdrage met mooie foto’s over het gericht vissen op dikke baarzen in de winter vullen deze editie.

Maar natuurlijk ontbreekt de ledenactie “Gratis vissen met een visgids” ook deze keer niet. Deze actie, die in de vorige editie van ons blad is gestart, was direct al een groot succes. Vele reacties kwamen binnen en ook nu weer kunnen leden zich aanmelden voor een gratis visdag. Dit keer is de visgids Daan Verbruggen. Meer informatie over deze actie en natuurlijk nog veel meer leuke dingen en artikelen tref je in Snoekerijen 116 aan.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Bron: SNB

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.