Dit weekend: vissen voor Serious Request in Friesland

4834
20 dec 2013

Normaal zoeken sportvissers altijd de rust en zijn ze het liefst midden in de natuur. Echter voor Serious Request maken ook zij graag een uitzondering. Komend weekend gaat het los in Friesland!

Van zaterdag 21 t/m dinsdag 24 december hebben ze deze keer de visstek op de Nieuwestad in Leeuwarden om daar in de gracht zoveel mogelijk vissen te vangen. Voor iedere vis die de sportvisser vangt ontvangt hij/zij een sponsorbedrag wat volledig ten goede komt aan Serious request.

Op initiatief van Sportvisserij Fryslân, een organisatie met meer dan 33.000 aangesloten Friese sportvissers, is deze unieke actie opgezet onder de titel ‘Elts mei graach ris fiskje’.

Tijdens het vissen kunt u als bezoeker de sportvissers sponseren, maar u kunt ter ondersteuning van deze actie ook rechtstreeks doneren op de actie site www.kominactie.nl/sportvissen.

Een deelnemende sportvisser kan ook via dit formulier (.pdf); even uitprinten, invullen en retourneren naar de federatie. Daarnaast kunt u voor informatie, ook voor andere sportvisactiviteiten, kijken op www.visseninfriesland.nl.

De sportvissers nodigen u van harte uit om hen te bezoeken op de visstek aan de Nieuwestad (noordzijde) op 21 tm 24 december, tussen 10 -17 uur, misschien hebben ze (in ruil voor een leuk sponsorbedrag) ook nog een goede vistip voor u.

Bron: Sportvisserij Fryslân

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide