Inschrijving Topcompetitie Karpervissen 2014

5407
31 jan 2014

De Topcompetitie Karpervissen ( TC Karper ) gaat op 2 mei a.s. weer van start in de altijd succesvolle Lage Vaart bij Almere, daarna zijn nog drie karperweekenden gepland. Aan de TC Karper kunnen maximaal 30 koppels deelnemen. Momenteel is er nog plaats voor tien koppels.

Men kan zich nog tot 6 februari 2014 opgeven voor deelname aan deze Topcompetitie. Mocht het maximum aantal koppels nog niet zijn bereikt op deze datum dan kan men zich ook nog inschrijven tijdens Carp Zwolle 2014, zaterdag 8 en zondag 9 februari op de gezamenlijke stand van Sportvisserij Nederland en De KSN . Maar houdt er rekening mee: Vol is Vol!

De koppels één tot en met drie in de einduitslag zullen in principe mogen deelnemen aan het Wereldkampioenschap Karpervissen 2015 (FIPS-ed) dat in Spanje zal worden gehouden. Verder zijn er voor de deelnemers weer prachtige materiaalprijzen en sportvisreizen beschikbaar.

Men kan zich inschrijven middels onze website voor de TC Karper. Hier vindt men ook alle benodigde informatie, over o.a. de viswateren en natuurlijk het inschrijfformulier. Wij zien jullie inschrijvingen met belangstelling tegemoet.

  • 1e Topcompetitie 02, 03 en 04 mei in de Lage Vaart bij Almere (Trekweg)
  • 2e Topcompetitie 13, 14 en 15 juni in het Borgerswold, Veendam
  • 3e Topcompetitie 20, 21 en 22 september in de Otheense Kreek, Terneuzen
  • 4e Topcompetitie 24, 25 en 26 oktober in de Lage Vaart bij Almere (Trekweg)

Sponsors:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide