Interessante nieuwe opleiding voor sportvissers!

6875
03 feb 2014

Hoe staat het met de visstand en de kwaliteit van het water? Wat is de meest duurzame manier om vis en schelpdieren, zilte groenten, algen en wieren te kweken? Ben jij geïnteresseerd in het (zout)water leven, gefascineerd door het onderwaterleven, belangstelling voor ecologie, nieuwsgierig en innovatief van instelling en/of zit handel en ondernemen in je bloed? Dan is de nieuwe opleiding Aquacultuur en Business op het Edudelta College in Goes wellicht iets voor jou!

Deze nieuwe opleiding leidt je op tot medewerker/assistent onderzoek proefopstellingen, verzorger zoutwater aquaria, natuurgids, waterbeheerder oppervlaktewater of medewerker in de sportvisserij.

De opleiding

Je krijgt onder andere te maken met biologie, aquatische ecotechnologie, soortenherkenning, viskweek, visstandbeheer, natuur- en scheikunde, ondernemerschap, wet- en regelgeving, voedselveiligheid, voorlichting en presentatie.
De opleiding Aquacultuur en Business wordt aangeboden op het Edudelta college in Goes. Deze nieuwe MBO (niveau 4) opleiding duurt drie jaar en gaat pas van start wanneer er meer dan tien kandidaten zijn. Naar verwachting zal de opleiding eind augustus 2014 starten. Heb je belangstelling voor deze opleiding? Neem dan contact op met het Edudelta College in Goes via 0113 – 272250, via e-mail j.vandrie@edudelta.nl of kijk op www.edudelta.nl

Stage

In de beroeps opleidende leerweg (BOL) krijg je te maken met beroepspraktijkvorming (stage). Om het vak goed te leren, moet je natuurlijk beschikken over een goede en door het kenniscentrum erkende stageplaats. Sportvisserij Zuidwest Nederland is sinds 2012 erkend als leerbedrijf waardoor studenten een erkende stage bij ons kunnen lopen. De erkenning is afgegeven door Aequor en geldt voor vier jaar. Sportvisserij Zuidwest Nederland streeft na om continu een stagiair in dienst te hebben. Vanwege de grootte van ons gebied en eventueel buitenwerk is een rijbewijs gewenst, of liever gezegd noodzakelijk. Voor nadere informatie kun je contact opnemen via mail.

Bron: Sportvisserij Zuidwest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.