Amerikaans karper-record (video)

9793
04 feb 2014

Je hebt ongetwijfeld wel eens gelezen over de houding van veel Amerikaanse sportvissers ten opzichte van karpers. Waar sommigen in Nederland de neiging hebben om deze dieren bijna dood te knuffelen, worden ze daar soms op brute wijze met pijl en boog bejaagd.

Onderstaande video bewijst dat er in de USA ook serieuze karpervissers bestaan. In de video vangt Raphael Biagini met een aantal maten een heuse Amerikaanse recordvis. Met de hengel. Dit alles vond plaats aan de oever van een rivier in New Jersey State.

Raphael over zijn vangst:

"Ik ben erg blij te kunnen aankondigen dat ik de grootste karper van de Verenigde Staten heb gevangen met een hengel (Catch & Release). Helaas kan ik niet de exacte locatie te onthullen, omdat ik de naam van de rivier geheim hou uit respect voor de lokale vissers, die zo vriendelijk waren om hun kennis met mij te delen.

Helaas wordt er in de Verenigde Staten nog veel met pijl en boog gevist. Ik hoop daarom dat deze vis nog lang kan blijven rondzwemmen op deze rivier!''

De USA record-karper was maar liefst 54 Engelse ponden zwaar en 98cm. Zie hieronder de video-opnames van deze bijzondere vangst.

Bron: Karperwereld Online

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide