Studio Vis TV afl. 4 gemist? (video)

6243
17 feb 2014

Afgelopen zondag was witvislegende Jan van Schendel te gast in Studio Vis TV. In alweer de vierde aflevering van deze nieuwe sportvis-talkshow vertelde Van Schendel als fanatieke wedstrijdvisser en bondscoach van Nederlandse visteams over de wit- en wedstrijdvisserij in binnen- en buitenland.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

Jan van Schendel is in de hengelsport geen onbekende naam. Deze vriendelijke witviscrack uit het Brabantse Wagenberg heeft een zeer verdienstelijk CV als het om behaalde resultaten in de wedstrijdvisserij gaat – zowel als deelnemer en (tegenwoordig vooral) als coach. Een oeuvre waar je U tegen zegt, en daarom vonden de makers van Studio Vis TV dat de naam Van Schendel absoluut niet mocht ontbreken op de gastenlijst.

Vaste rubrieken

In de uitzending van komende zondagochtend horen we de Brabander over de laatste ontwikkelingen op witvisgebied; van de beste montages tot de nieuwste technieken en aassoorten. Ook de opkomst van de vijvervisserij op karpertjes en kruiskarpers komt ruimschoots aan bod. Uiteraard ontbreken ook de vaste rubrieken zoals de Pro Line karper-top-3, ‘Ons viswater’ (dat wordt verzorgd door de Unie van Waterschappen), de dril van de week en alle laatste nieuwtjes uit sportvisland niet in deze vierde aflevering.

Herhaling op zaterdag

Studio Vis TV wordt zondag 16 februari om 10.00 uur uitgezonden op RTL 7. Samen met de herhaling van een Vis TV-aflevering uit het seizoen 2013 (van 09.30 – 10.00 uur, ook op RTL 7), zit je zondagochtend dus gebakken met een uur lang sportvissen op de televisie! Mocht je de uitzending onverhoopt toch missen, dan kun je die later alsnog terugkijken. Iedere zaterdagmiddag om 16.30 uur wordt de uitzending van de zondag daarvoor herhaald op RTL 7 – komende zaterdag 15 februari is dat aflevering 3 waarin karper-avonturier Michiel Pilaar te gast was. Mocht je niet zolang kunnen wachten, dan kun je het programma ook vrijwel direct na de uitzending al terugkijken op RTL XL (www.rtlxl.nl).

Kijk voor meer informatie en het uitzendschema op onze site en www.vistv.nl

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide