Ed Stoop in afl. 5 Studio Vis TV

5506
20 feb 2014

Komende zondag is Vis TV-coryfee Ed Stoop te gast in Studio Vis TV. In alweer de vijfde aflevering van deze nieuwe sportvis-talkshow leren we de mens achter de presentator kennen.

Voor alles over zijn alweer 19-jaar durende presentatorschap van Vis TV plus een kijkje in Ed Stoop zijn visserij buiten het zicht van de Vis TV-camera’s om, stem je zondag om 10.00 uur dus af op RTL 7.

Ed Stoop is de bekendste sportvisser van Nederland en kunnen we met recht een BN-er noemen. Al sinds 1996 – toen het programma van start ging – is Stoop de vertrouwde presentator van het succesvolle tv-programma Vis TV. Vanaf zondag 2 maart gaat op RTL 7 alweer het 19e seizoen van start, met wederom 12 hagelnieuwe, spetterende Vis TV-uitzendingen.

Hoe beleefde de geboren en getogen Hagenees deze 19 jaar van vissen voor de camera? Wat waren de gevolgen voor Ed zijn privéleven? En niet te vergeten: wat merkt Ed ervan als hij in zijn vrije tijd aan de waterkant vertoeft? Tenslotte doet hij de meest memorabele momenten en anekdotes uit zijn Vis TV-tijd uit de doeken.

Vaste rubrieken

Maar er komt natuurlijk meer aan bod dan alleen Vis TV. Zo voelen presentator Marco Kraal en zijn sidekick Robert de Wilt de goedlachse Hagenees komende zondagochtend ook aan de tand over zijn favoriete visserijen buiten de camera’s om. Gaat Ed ook in privétijd nog regelmatig vissen? En wat zijn dan zijn favorietjes; zowel qua visserij als qua materiaal en aas?

 

Kortom, meer dan plenty gespreksstof! Uiteraard ontbreken ook de vaste rubrieken zoals de Pro Line karper-top-3, ‘Ons viswater’ (verzorgd door de Unie van Waterschappen), de dril van de week en alle laatste nieuwtjes uit sportvisland niet in deze vijfde aflevering.

Herhaling op zaterdag

Studio Vis TV wordt zondag 23 februari om 10.00 uur uitgezonden op RTL 7. Samen met de herhaling van een Vis TV-aflevering uit het seizoen 2013 (van 09.30 – 10.00 uur, ook op RTL 7), zit je zondagochtend dus gebakken met een uur lang sportvissen op de televisie!

Mocht je de uitzending onverhoopt toch missen, dan kun je die later alsnog terugkijken. Iedere zaterdagmiddag om 16.30 uur wordt de uitzending van de zondag daarvoor herhaald op RTL 7 – komende zaterdag 22 februari is dat aflevering 4 waarin witvisgoeroe Jan Van Schendel te gast was. Mocht je niet zolang kunnen wachten, dan kun je het programma ook vrijwel direct na de uitzending al terugkijken op RTL XL (www.rtlxl.nl).

Kijk hier voor meer informatie, het uitzendschema en herhalingen.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide