Hét Visblad online maart 2014 (video)

6566
20 feb 2014

Vanaf vandaag valt ie weer bij de abonnees in de bus: het nieuwe Visblad. Dit maart nummer barst weer uit zijn voegen van de interessante artikelen. Zo komen onder meer het ultra-light rockfishing, vissen met de bijhengel op snoekbaars en karpervissen in de Flevopolder aan bod. Houd de brievenbus dus in de gaten voor de nieuwe editie van jouw lijfblad!

Zoals gebruikelijk gingen we voor de rubriek Visblad TV samen met cameraman Sytse van der Harst op pad. Hoofdredacteur Joran Bal stapte aan boord bij snoekbaarscrack Gerben Mul voor een dagje vissen op de Lek. Het doel was om met lellen van shads aan de bijhengel een kneiter van een snoekbaars proberen te vangen. Een visserij van alles of niets, maar die als alles op zijn plaats vangt ook bijzonder lonend is. In de onderstaande video zie je hoe de dag verliep, strooit Gerben met tips en zie je of het gelukt is een snoekbaarskasteel te vangen…Divers van aard

De andere dragende verhalen in dit magazine zijn weer bijzonder divers van aard. Zo gingen we met Daud Kalschoven richting het sluizencomplex van IJmuiden voor een masterclass ultra-light rockfishing, wriemelen we met Ed Stoop door de wereld van maden en wormen, licht Djuri van der Linden de karperpotentie van de Flevopolder toe, bespreken we zes verschillende baarstechnieken en brengt de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers haar beginnerscursus voor het voetlicht. In de rubriek Spraakwater interviewen we tenslotte Sjaak van der Bliek over zijn werk voor Water Natuurlijk in het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Verder in dit nummer
Natuurlijk bevat deze uitgave nog veel meer interessante verhalen. Zo gaan we in de rubriek Zo zit dat in op paai van de forel in het Oostvoornse Meer, bespreekt Marco Kraal in Vis TV Backstage de uitzending waarin hij en Ed gingen strandvissen op Maasvlakte 2, testen we in de Vuurdoop de Fox Specialist Brolly 45” en nemen we in de visfotostrip een kijkje achter de schermen bij Studio Vis TV. In combinatie met het laatste sportvisnieuws, nieuws voor hengelsportverenigingen, een overzicht van nieuwe hengelsportproducten, wedstrijdverslagen en de column van Sjaak Bral zit je qua leesplezier dus wel weer even goed.

Abonnement

Als rechtgeaarde sportvisser wil je natuurlijk geen enkele editie van Hét Visblad missen. Dat hoeft ook niet, want voor slechts € 11, 95 per jaar krijg je twaalf nummers toegestuurd én mag je bovendien een welkomstgeschenk uitkiezen. Een abonnement afsluiten is via deze link zo gepiept.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide