Snoekstudiegroep komt met educatieve actie voor de jeugd tijdens Visma

3191
17 mrt 2014

Tijdens de hengelsportbeurs Visma die in Rotterdam gehouden wordt van 28 t/m 30 maart zal de Snoekstudiegroep natuurlijk weer aanwezig zijn. Op de stand van de SNB kunnen jeugdige bezoekers d.m.v. de bekende “stempelkaart” deelnemen aan een jeugd actie.

Snoek kop

Op de stand van de SNB zal een snoek kop aanwezig zijn die is gemonteerd in een plexiglas vitrine. Met deze kop van een snoek, uit 1988, gevangen in Duitsland, heeft de SNB een uniek educatie-middel in handen om met name de jeugd te kunnen tonen hoe de kop en de bek van een snoek er uit zien.

Visma Kids Route

Visma organiseert ook nu weer de Kids Route, waarbij bezoekende jeugd een stempelkaart krijgt. Met deze kaart wordt een route langs diverse stands gelopen waarbij opdrachten moeten worden uitgevoerd. De jeugd krijgt ook bij de stand van de SNB een opdracht die met behulp van de snoek kop zal moeten worden opgelost. Naast deze opdracht is de kop natuurlijk ook normaal te bezichtigen voor bezoekers van Visma.

Bron: Snoekstudiegroep Nederland België

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide