Vis TV afl. 8: witvissen Merwede (video)

7807
17 apr 2014

Voor de 8e aflevering van Vis TV 2014 - komende zondag 20 april om 9.30 uur op RTL-7 - vissen Ed en Marco in de Beneden Merwede bij Dordrecht. Oké; je moet wel wat klunen door de bagger om de mooiste stekken te vinden, maar dan vind je wel zo dicht bij de stad een oase van rust waar zelfs bevers komen buurten en waar je fantastisch kunt vissen op soorten als brasem, winde en blankvoorn.

Marco zoekt het geluk tot zijn middel in het water en voorzien van een lange telescopische bolognese-hengel, terwijl Ed gaat feedervissen vanaf een prachtig strandje tussen de kribben.

Check de promo alvast:

Kleine vis meldt zich vrijwel meteen, maar niet lang daarna dient grover ‘wild’ zich aan en beleeft ons duo onder een stralende zon een fantastische sessie witvissen.

In de volgende aflevering (9) van Vis TV gaan Ed en Marco penvissen op karper in de Flevopolder.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL-7 terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.